klik sini
Sewa Kereta di Kota Bharu Serendah Rm70/sehari

Sewa Kereta di Kota Bharu Serendah Rm70/sehari

Sewa Kereta di Kota Bharu Serendah Rm70/sehari

Percaya atau tidak anda boleh menyewa kenderaan di syarikat kami dengan kadar yg tidak masuk akal dizaman moden dan serba canggih ini. Dengan hanya memperuntukkan sebanyak Rm70 anda sudah boleh menyewa kereta Viva Manual dari syarikat kereta sewa murah kota bharu.

Sudah semestinya kereta yang kami sediakan berada dalam keadaan menarik dan memuaskan. Ia sgt menguntungkan pihak anda kerana sangat menjimatkan. Kenapa perlu menyewa mahal-mahal jika sekadar datang Kota Bharu sehari dua untuk urusan kerja atau perniagaan yang hanya memerlukan anda memandu dari hotel ke tempat mesyuarat. Duti lebihan dari peruntukan yang syarikat telah keluarkan bolehlah buat belanja atau beli makanan-makanan di Pasar Siti Khadijah. Beli 1kg serunding daging utk dibawa pulang ke rumah sudah sgt menggembirakan seisi keluarga bukan? hehe

Apapun segeralah membuat tempahan kerana unit diatas adalah sgt terhad dan dicemburui oleh pelanggan-pelanggan lain. Cepat sebelum terlepas dan anda terpaksa keluarkan duit yang lebih untuk kereta yang lebih mahal.

Whatsapp atau call
+60145110319 (MOHD)
www.keretasewamurahkotabharu.com

Pertanyaan Anda...

vgrip-serum-kelip